schooljaar 2017 - 2018

Welkom bij groep 4

 

We hebben dit schooljaar weer 1 groep 4. We zijn in totaal met 25 kinderen. In onze groep zitten de volgende kinderen:

soufian rana adita amira joel anoushka jaillyn ermias

rukiye lucas max sidelya zeyad melek qaalid quincy donny

zilan muhammed celenne cedrec laila adam israe theo

Ik ben de juf van groep 4 en mijn naam is  Femmy de Vries. Sommige van jullie kennen mij al een beetje omdat ik een broer of zus in de klas heb gehad. Anderen heb ik al eens op de gang gezien of mee gesproken. Ook hebben we dit schooljaar een nieuwe leerling in de klas, zijn naam is Zeyad. Voor hem is het extra spannend om niet alleen in een nieuwe klas maar ook op een nieuwe school te beginnen. Van harte welkom op onze school en in onze groep Zeyad.

                       

We gaan er met z'n allen een mooi, leerzaam en gezellig jaar van maken. Groetjes, juf Femmy

 

 

We hebben de taalmethode Taal Actief. Voor rekenen hebben we de methode Wereld in Getallen en voor het technisch lezen hebben we de methode Estafette.

    

 

 

Nieuws uit de groep:

Op maandag 21 augustus begint het nieuwe schooljaar, schooljaar 2017-2018. We hebben elke maandag gym en dus ook op maandag 21 augustus. Neem je gymspullen mee. Woensdag hebben we ook gym.

Maar eerst hebben we lekker lang vakantie. Hopelijk hebben we lekker weer.

Ik wens jullie een fijne vakantie en tot 22 augustus.

 

 

  

Jarigen deze maand:

 

In de vakantie waren Soufian, Rana en Rukiye jarig. Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag.

De eertse verjaardag in onze groep is 6 september.

 

 

Wat kun je thuis doen:

In groep 4 krijg je ook huiswerk. Je krijgt elke week huiswerk voor rekenen, spelling en lezen. Daarnaast moet je zelf ook thuis lezen, uit een eigen boek of een boek van de bibliotheek. Het is belangrijk om elke dag een kwartier samen te lezen met iemand die kan lezen en die jou kan coachen. Daarnaast mag je zoveel lezen als je wilt. Je kunt gratis lid worden van de bibliotheek, deze zit in onze school.

Later dit schooljaar ga je ook de tafels van vermenigvuldigen leren. Het is dan belangrijk om de tafels ook thuis goed te leren en te oefenen. Je kunt ook allerlei dingen op internet zoeken om taal, rekenen en spelling te oefenen.

 

Belangrijke informatie:

op tijd komen

De eertse bel gaat om 8.25 uur. Als deze bel gaat, moet je naar de klas gaan. De tweede bel gaat om 8.30 uur. Als de tweede bel gaat moet je in de klas zijn. Dan begint de les. Ben je bij de tweede bel niet in de klas, dan ben je te laat. Zorg dat je op tijd op school bent.

 

gym

We hebben elke maandag en elke woensdag gym.

 

 

dojo's

Informatie over dojo's volgt later. In de tweede schoolweek krijgen jullie hier uitleg over

 

 

 

 

  - - - EINDE PAGINA GROEP 4 FEMMY DE VRIES - - -