Groep 7

Groep 7

Groep 7 bestaat uit 29 leerlingen. De leerkrachten die lesgeven aan groep 7 zijn juf Zoubaida en meester Garmt. Juf Zoubaida is er de hele week. Meester Garmt ondersteunt de groep op maandag, donderdag en vrijdag (om de week). 

Gymen en begeleid buitenspel

Groep 7 heeft gym op dinsdag, woensdag en donderdag, waarbij de groep op dinsdag en donderdag wordt verdeeld in twee groepen. Op de woensdag gymt de groep als één geheel. Ook hebben de kinderen op alle dagen, behalve de woensdag, begeleid buitenspel waarbij de kinderen op het plein onder begeleiding van een vakleerkracht de gelegenheid hebben om te ontspannen en te spelen.

Specifieke groep 7 activiteiten

In groep 7 worden een aantal voor de kinderen nieuwe vakken aangeboden, zoals engels. Groep 7 is ook een belangrijk voorbereidingsjaar waarin we de puntjes op de i zetten voor de kinderen in groep 8 hun voortgezet onderwijs advies krijgen. 

Verder is het traditie om de avond voor de schoolreis voor groep 7 een leuke avond te organiseren. In het verleden werd er op school geslapen. Vorig jaar hebben we de avond ingevuld met spelactiviteiten. Wat er dit jaar gaat gebeuren blijft nog even een verrassing...