Algemene informatie

Hartelijk welkom op de website van openbare basisschool De Kleine Wereld.

Wij zijn een openbare basisschool in Den Haag met ongeveer 300 leerlingen en werken nauw samen met peuterspeelzaal De Kleine Wereld en kinderopvang Partou. Wij zijn onderdeel van Stichting De Haagse Scholen. Om de prettige sfeer op onze gezellige school zelf te kunnen ervaren, nodig ik u van harte uit voor een rondleiding en kennismakingsgesprek. Ik vertel u vol trots over de goede resultaten die we boeken, het belang van taalonderwijs en de prettige samenwerking met ouders.

Hartelijke groet,

Henry Kops
Directeur De Kleine Wereld

Klik op lees verder voor het maken van een afspraak:

Gezonde school, Gezonde traktatie

We vinden het belangrijk dat er op school gezond eten en drinken is tijdens de pauzes, de lunch, tijdens uitjes en bij het trakteren, dus zowel meegenomen als aangeboden eten en drinken. Volgend schooljaar gaan we met de ouders in gesprek over gezond trakteren om hier goed beleid over af te spreken. Al behoorlijk veel ouders trakteren de klas op een gezonde wijze. Zie foto. 

Brandweer Op Bezoek

In de kleutergroepen draait het op dit moment allemaal om vervoer. In het kader van dit thema is deze week de brandweer op bezoek geweest. De kinderen mochten een kijkje nemen in de brandweerwagen. Sommigen mochten zelfs de brandspuit gebruiken. Dank aan de heren van de brandweer Delft voor hun aandacht en tijd en Juf Sanne voor het organiseren.

Pagina's